Pribojska ulica 9.
24000 Subotica
Tel.: +381 24 687 050
E-mail: elzett@mts.rs
facebook: elzett.certa

O nama

Preduzeće Elzett Certa Doo je osnovano 2001. godine u Subotici. Osnovna delatnost preduzeća je vele- i maloprodaja okova za građevinsku stolariju (brave, kvake, cilindri, katanci, itd.). Jedan od vodećih brendova su ELZETT proizvodi, koji su na ovim prostorima odavno poznati po vrhunskom kvalitetu. Tu su i ROTO okretno-nagibni okovi, koji su ugrađivani u prozore širom zemlje. Brave EURO ELZETT se već godinama ugrađuju u drvena, metalna i pvc vrata. Veći deo robe se uvozi iz Evropske Unije, a pored toga u ponudi su i neki proizvodi od domaćih proizvođača okova.

U preduzeću u Subotici ima troje zaposlenih, koji stoje na usluzi svim zainteresovanim kupcima i u veleprodaji i u maloprodaji. Uz to dvojica komercijalista radi na terenu na celoj teritoriji Srbije. Kao podrška, po potrebi daju se i veoma korisne stručne informacije u vezi ugradnje i korišćenja cilindara, katanaca, brava, itd. Trudimo se da ispunimo svaki zahtev, koji je u obostranom interesu.
Kompletan asortiman robe se distribuira na celoj teritoriji Srbije. Robu po potrebi šaljemo brzom poštom, koja u roku od 24 časa dostavlja pakete na željenu adresu.

 

EKIPA ELZETT CERTA DOO

 

Arpad
Arpad
Zoltan
Zoltan
Noemi
Noemi
Arpad
Ljubiša
Komercijalista na terenu
Zoltan
Nenad
Komercijalista na terenu

 

Ovla¹èenje za uvoz Kaba Elzett proizvoda

Ovla¹æenje za uvoz Kaba Elzett proizvoda Ovla¹æenje za uvoz Kaba Elzett proizvoda Ovla¹æenje za uvoz Kaba Elzett proizvoda